">
NO_PAGETEASER_DATA
NO_PAGETEASER_DATA

 

 

Leveringsbetingelser

Alle forsendelser sendes med Post Danmark og koster som anført herunder:

- Breve op til 5 dage Kr. 30,-

- Quickbrev 1 - 2 dage Kr. 40,00 

- Pakkeforsendelse 0 -5 kg med omdeling koster 112,00

- Pakkeforsendelse 5 -10 kg med omdeling koster 142,00

  • - Pakkeforsendelse 10 - 20 kg med omdeling koster 202,00
  •  
  • Ovenståend priser er gældende for leverancer i Danmark.

Vi levere dog til hele Skandinavien og det øvrige Europa. 

Levering

Vi bestræber os på at få varerne afsendt til dig samme dag eller på første følgende hverdag, såfremt ordren er modtaget inden kl. 14.

Vi garanterer at alle ordrer afsendes med Post Danmark senest 1-3 hverdage efter bestilling eller til den dato der er ønsket i bestillingen.

I forbindelse med ferieafholdelse må der dog påregnes længere leveringstid.

Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. TSF Danmark kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Levering til Bornholm og visse små øer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. TSF Danmark tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, kontakter du TSF Danmark og vi sender naturligvis en ny leverance uden beregning.

Du bedes kontrollere varen for skader ved modtagelsen. Er varen beskadiget, skal du anmelde det til Post Danmark indenfor 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til TSF Danmark.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret fra den dag du modtager varen/varerne.

Hvis du fortryder dit køb, skal du blot returnere varen i samme stand, som du modtog den, hvilket betyder i den originale indpakning du modtog og du betaler selv returporto.

Du har ansvaret for varen indtil TSF Danmark har modtaget den.

Når TSF Danmark har modtaget returforsendelsen og godkendt varen, indsættes købssummen snarest muligt på din bankkonto, hvorfor du ved returnering bedes medsende oplysning om dit registreringsnummer og kontonummer samt medsende original kvittering på varen.

Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til TSF Danmark skal være forsvarligt indpakket og vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til TSF Danmark.

Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Ved returnering krediteres kun bestilte Stickers, men ikke navne og forsendelsesgebyr.

 

Varen sendes til:
TSF Danmark ApS
Saturnvej 50
8723 Løsning
Mærket: Returvare

 

Ombytning:

 

Du skal ikke betale for fragten når vi sender en ny vare ved ombytning. Du skal dog selv betale for fragt af den vare som skal returneres til TheStickerFamily.dk. Har vi ikke varen på lager returneres varebeløbet til din konto. Varer kan kun ombyttes til varer af samme beløb eller lavere. Hvis varen ønskes ombyttet med en dyrere vare, skal du lave en ny bestilling. Vi trækker kun den manglende difference fra dit kort, selvom du skal lave en normal betaling på varen du ønsker.

 

Reklamationsret

TheStickerFamily.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert montering, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles TheStickerFamily.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder TheStickerFamily.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamationer uden original kvittering vil blive afvist.